Det er pengene værd at investere i et orangeri eller en udestue i høj kvalitet

At investere i et orangeri eller en udestue, er ikke kun et spørgsmål om at realisere drømmen om, at komme tættere på lyset og naturen. Det er også en investering, som kan betale sig på lang sigt.

Udover at glasbygningen hurtigt bliver familiens yndlingsrum, har ejendomsmæglere og banker også erfaring med, at investeringen betaler sig. 

Boligchefens erfaringer

"Boligforbedringer og -investeringer betyder meget for kvaliteten af det liv, du lever i din bolig," fortæller Anja Mølgaard, boligchef hos Danske Bank.

Hun uddyber, at man er meget lydhør overfor at imødekomme kunder ønske om at forbedre boligen med en glasbygning, og hun fortæller, at der findes mange attraktive finansieringsløsninger til uderummet. Hun fortæller også, at uderummet kan øge salgbarheden af boligen:

"Vi opfordrer også altid kunderne til at tænke energiforbedringer ind i deres boligplaner, når de er i gang, da det ofte vil kunne betale sig for både processen, den daglige økonomi og mulighederne for at sælge, når den tid kommer."

Det siger ejendomsmægleren

Hos ejendomsmægleren Charlotte Lynggaard, anses en glasbygning ligeledes som værdiskabende. Hvis uderummet er i høj kvalitet, øger det boligens salgbarhed.

"Boligkøbernes valg langt hen ad vejen baseret på mavefornemmelser, og her har en flot glasbygning en stor betydning, der øger salgbarheden," fortæller Charlotte Lynggaard.

Glasbygningen øger altså din boligs værdi – både i din egen tid i hjemmet, samt når du ønsker at sælge.

Fokus på kvalitet og design

Hos VICA Danmark står vi klar til at hjælpe med enhver løsning, der er designet til dig, din bolig og have. Vi har stor erfaring med at designe og bygge orangerier og udestuer, der kvalitetsmæssigt matcher nutidens byggestandarder, uanset om du vælger en uisoleret eller isoleret løsning. 

 

Sådan øges boligens værdi med en glasbygning

  • Sørg for at orangeriet eller udestuen bygges i overensstemmelse med husets arkitektur og havens udformning
  • Vælg en konstruktion i robuste og vedligeholdelsesfrie materialer, der kan modstå det omskiftelige danske vejr
  • Overvej en isoleret løsning, for at opnå den bedste udnyttelse hele året
  • Placér og indret glasbygningen, så den bliver en naturlig del af hverdagens aktiviteter
book_online Book møde