Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

VICA orangeri.jpg

Integreret orangeri

Selvom et orangeri egentlig er skabt til at stå alene i haven, så kan det nemt integreres på huset. Dette giver nye muligheder for at udfolde sig og løsningen kan på én gang fungere som en udestue og et luksus drivhus.

Udover at orangeriet kan bruges som et ekstra opholdsrum, kan det også give huset en helt ny personlighed, hvor charme, hyggelige kroge og gårdhaver kan opstå.

Efteråret giver ekstra hygge i orangeriet

”Vi bruger vores nye orangeri, hver dag – morgen, middag og aften”. Sådan lyder det fra ejeren af dette smukke, integrerede orangeri. 

Læs hele historien

Patriciervilla med helt ny dimension

I smuk harmoni med boligen, har orangeriet tilført en helt ny dimension til boligen og givet familien mulighed for at nyde terrassen og udelivet i læ for vind og vejr - hele året. 

Læs hele historien

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Direkte fra huset ud i det grønne rum
Bygger du et orangeri i forlængelse af dit hus, skal du ikke en gang tage sko på for at komme ud i din grønne oase. Vi bygger orangeriet, så det smelter sammen med dit hus. Det betyder, at du kan gå lige fra dit køkken, din gang eller stue ud i husets grønne rum. 

Vi sikrer dig et elegant udtryk, så orangeriet bliver en naturlig forlængelse af huset. På enestående vis forener vi det robuste med det dekorative, så du får en elegant konstruktion i forlængelse af dit hus i et solidt materiale. Med muligheden for at integrere orangeriet med dit hus får du endnu mere ud af orangeriet uanset vejr.

Fordele

Flere udfoldelsesmuligheder med et elegant integreret orangeri, der matcher boligens arkitektur.
Haven og planterne trækkes helt ind i boligen og orangeriet kan fungere som både udestue og luksus drivhus.
Effektivt isoleret, så du kan huse selv de mest sarte krydderurter hele året. Vores orangerier er bygget med isoleret tag og glas, så den gode temperatur holder uanset årstid.
Et orangeri er perfekt til citrontræer samt figen- og oliventræer og også velegnet til sarte planter, blomster og krydderurter.

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Showroom

Her opnås den bedste start på dagen

Der er noget helt særligt ved at dække op under åben himmel. Familien i Horsens nyder alle morgenmåltider i orangeriet, som skaber den bedste start på dagen tæt på lyset og naturen.

Læs hele historien

Mange års drøm er blevet til virkelighed

Drømmen om et orangeri med direkte adgang til et vidunderligt køkken-alrum er gået i opfyldelse for familien i Randers.

Læs hele historien

Orangeriet inviterer haven indenfor

Med en smuk muret brystning i gamle sten, og sprosser der passer perfekt til husets originale bondestil har denne familie i Ullerslev fået en smuk og anvendelig spisestue, der på alle måder inviterer haven indenfor.

Læs hele historien

Det magiske rum

Omgivet af lyset og naturen nyder familien på fire i fulde drag deres nye orangeri. Det er blevet stedet, hvor både børn og voksne får ny energi i en travl hverdag.

Læs hele historien