Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Fynslundvej T.jpg Fynslundvej T.jpg

Tilbring de kolde vintermåneder i haven med en isoleret vinterhave

Hos VICA Danmark finder du en række modeller inden for isolerede udestuer, orangerier og pavilloner. Alle vores løsninger er 100% isoleret og er derfor perfekte til hygge og samvær – også i de kolde vintermåneder. Find inspiration til din vinterhave her.

Nyd din have året rundt med en vinterhave

Havestue, udestue, vinterstue eller vinterhave – i virkeligheden dækker alle begreberne over det samme, nemlig en uopvarmet  bygning, som mest består af glas. En isoleret vinterhave giver dig unikke muligheder for at være omgivet af naturen – uanset vejr og sæson.

En vinterhave kan bruges på mange forskellige måder. Fra dyrkning af sarte planter til bare at have et sted at være i tæt forening med lyset og naturen. Få mere inspiration til, hvad du kan bruge din vinterhave til.

Idéer til din vinterhave

Vinterhave til samvær og mental velvære

Din vinterhave kan være dit rum til samvær og mental velvære. Find brætspillet frem og nyd samværet med familien i den lyse udestue.

Vinterstuen er også din mulighed for at lade sollyset trænge ind. Det er her du slapper af og lukker hverdagen ude – for en stund. Smid et stykke brænde i brændeovnen, og sæt dig godt til rette i din vinterstue med en kop te og nyd stilheden – imens du får næring til livet.

Rum til samvær og nærvær

Hvad er prisen på en vinterhave ?

Er du på udkig efter en vinterhave, du kan bruge året rundt, og ikke kun i de lune måneder, stilles der særlige krav til isoleringen.

Med en vinterhave fra VICA Danmark får du ikke kun en glasbygning, som passer til din bolig, den er også opført af moderne isolerende materialer, der er med til at holde en stabil temperatur året rundt. En isoleret glasbygning fra VICA Danmark er skræddersyet til din bolig og have. Derfor har vi heller ikke standardpriser på vores vinterhaver, udestuer og orangerier. Prisen på din vinterhave eller orangeri afhænger af dine ønsker til størrelse, design og valget af materialer. 

Se priser her
18.09.2018_Vica16826.jpg 18.09.2018_Vica16826.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog